bokföring-västerås

Löpande bokföring

Bokföring är en viktig del inom alla företag. Om du anser att arbetet med bokföringen och redovisningen endast tar tid från det du verkligen vill fokusera på ska du låta oss ta över ansvaret.

Löpande bokföring digitalt eller i pappersform

När du kontaktar oss för redovisning i Västerås kan vi hjälpa dig med all löpande bokföring till ett bra pris. I vår löpande bokföring i Västerås ingår bland annat hantering av verifikat, kunc- och leverantörsfakturor och övriga betalningar med mera.

Vi är en modern redovisningsbyrå som ger dig valfrihet och flexibilitet när det kommer till bokföring. Våra medarbetare arbetar i ett smidigt system som gör det enkelt för dig att lämna ditt material digitalt eller i pappersform.

Vi arbetar med moderna redovisningssystem

När det kommer till löpande bokföring och redovisning i Västerås arbetar vi i två olika redovisningssystem: Visma och Fortnox. Vi kan självklart anpassa systemlösningen efter dina behov.

För oss är det viktigt att du är delaktigt genom hela arbetet och har möjilghet att ta del av det resultat vi får fram. När allt är bokfört och vid månadens slut kan vi leverera en resultat- och balansrapport för dig. Om du önskar kan vi även lämna kommentarer till måndens utfall.

Kontakta oss redan idag om du vill få rådgivning kring hur vi kan hjälpa dig med löpande bokföring och redovisning i Västerås.

Vi tar ansvar för din löpande bokföring och presenterar en resultat- och balansrapport efter varje månad.