löner-västerås

Löner

Om du driver ett mindre företag med anställda och upplever vissa svårigheter med lönehanteringen kan vår redovisningsbyrå i Västerås hjälpa dig. När du kontaktar oss för hjälp med din lön kan våra redovisningsekonomer ta ansvar för all lönehantering.

Komplett lönehantering för ditt företag

Med vår hjälp kommer vi se till att lönehanteringen sköts på rätt sätt enligt branschens alla regler. Vi har lång erfarenhet av att agera som en extern del av en befintlig eller obefintlig ekonomiavdelning.

När du anlitar oss för komplett lönehantering och redovisning i Västerås kommer vi vid kalenderårets slut gå igenom kontrolluppgifterna för samtliga löntagare och skickar dessa till Skatteverket. Om du exempelvis är ansluten till FORA eller någon annan banschorganisation kan vi även göra rapporteringen till dessa.

Vi är måna om att erbjuda flexibel och anpassningsbar redovisning i Västerås utifrån dina behov och önskemål.

Tjänster vi kan hjälpa dig med inom lön

För att vi ska kunna hantera dina anställdas löner är det viktigt att vi får ett komplett löneunderlag den tionde varje månad. Vi arbetar för att skapa bättre förutsättningar för små och medelstora företag i Västerås och är stolta över att erbjuda en effektiv löneadministration.

Vi kan bland annat hjälpa till med:

  • Månatlig löneberäkning
  • Semesterberäkningar
  • Rapportering till myndigheter och försäkringsbolag

Kontakta oss redan idag för att boka rådgivning inom redovisning i Västerås.

Vi hjälper dig med lön och lönehantering på ett professionellt sätt. Boka rådgivning redan idag!